BLOG'as

Skaitykite aktualiausią informaciją apie mūsų produkciją.

11 produktų, turinčių mažai cukraus

Mažai cukraus turintys produktai – tai maistas, kuriame natūralaus ar pridėtinio cukraus kiekis neviršija 5 [...]

Viduriavimas po antibiotikų: Priežastys, prevencija ir gydymo būdai

Viduriavimas po antibiotikų yra dažnas reiškinys, kuris pasireiškia maždaug trečdaliui žmonių, vartojančių šiuos vaistus. Tai [...]

Kas yra GABA? Viskas, ką reikia žinoti apie „ramybės” smegenų cheminę medžiagą

GABA (gama-aminosviesto rūgštis) – tai natūrali aminorūgštis, atliekanti vieną svarbiausių vaidmenų mūsų smegenyse kaip pagrindinis [...]

Sąnarių uždegimas: priežastys, simptomai ir gydymo galimybės

Sąnarių uždegimas – plačiai paplitusi būklė, kuri gali paveikti žmones įvairiais gyvenimo etapais. Tai ne [...]

5 maisto produktai, naudingi sąnarių sveikatai

Sąnarių sveikata – tai vienas iš svarbiausių žmogaus gerovės aspektų, kuriam dažnai skiriame per mažai [...]

Vaikų mityba nuo 1 metų: ką ir kaip maitinti mažylius

Vaikams peržengus pirmojo gimtadienio slenkstį, atsiveria naujas maitinimosi etapas, kupinas naujų atradimų ir svarbių sprendimų [...]

8 pagrindiniai sveikos mitybos principai: kaip maitintis sveikai

Sveikos mitybos principai – tai ne griežtos taisyklės ar laikini dietų planai, bet ilgalaikiai įpročiai, [...]

Kada gerti gerąsias bakterijas vartojant antibiotikus: svarbiausios rekomendacijos

Vartojant antibiotikus, dažnai kyla klausimas – kaip apsaugoti žarnyno sveikatą ir išvengti nemalonių šalutinių poveikių? [...]

Kokiu laiku geriausia vartoti vitaminą D?

Vitaminas D yra vienas svarbiausių mikroelementų mūsų organizme, tačiau dažnai nekreipiame dėmesio į tai, kada [...]

Kaip atstatyti organizmą po antibiotikų: Patarimai ir rekomendacijos

Antibiotikai yra nepakeičiami kovojant su bakterinėmis infekcijomis, tačiau jų vartojimas gali pažeisti ne tik kenksmingas [...]

Krepšelis0
Krepšelis tuščias
Pirkti daugiau